December 5, 2022
Veteran New York Producer DJ Spinbad dør i en alder af 46 år

Veteran New York Producer DJ Spinbad dør i en alder af 46 år

Den veteran New York-producent DJ Spinbad bliver sørget af dansemusikmiljøet efter hans død tirsdag i en alder af 46. Dødsårsagen er endnu ikke afsløret.

På Twitter hyldede kunstnere som A-Trak, El-P, Keys N Krates, Mark Ronson og DJ Jazzy Jeff den afdøde DJ, født Chris Sullivan. “Damn, RIP DJ SPINBAD legendariske talent,” delte A-Trak. “Hans miksbånd ændrede spillet .. utroligt kreativt fra en utrolig person,” skrev Junior Sanchez, mens Mark Ronson hyldede og sagde: “Ægte NY-legende. En sådan god fyr, tilhænger af god musik og teknisk mester. For tidligt.”

A-Trak bliver dansemusiks ‘rigtige DJing’ evangelist
Spinbad var en berømt turntablist kendt bredt for sine energiske, feststartende og teknisk rene blandinger, der mesterligt smeltede forskellige lyde og genrer og gjorde ham til en fast inventar i New Yorks elektroniske og hip-hop samfund. Lyt til hans Live In India-mix fra 2013 nedenfor.

Sullivan, en regelmæssig på New Yorks WHTZ, udgav et par albums: Underground Airplay Version 1.0 og en 2004 Fabriclive-kompilering. I løbet af sin karriere turnerede han som åbner for Moby og komiker Russell Peters.