December 5, 2022
TroyBoi deler en fantastisk ny single inspireret af hans afrikanske forfædre: Eksklusiv

TroyBoi deler en fantastisk ny single inspireret af hans afrikanske forfædre: Eksklusiv

TroyBoi’s nyeste nummer startede med en tekst. For den britisk-fødte, Miami-baserede producent åbnede den enkle besked et helt kontinent.

Debuterer udelukkende på Billboard, “Mother Africa” ​​er en fantastisk sammensmeltning af den komplekse percussion, der har gjort TroyBoi til en favorit i den mere sofistikerede ende af basscenen og traditionel afrikansk sang, der taler til hans egen nigerianske arv. Han siger, at det er den mest magtfulde sang, han nogensinde har lavet.

“Følelsen i vokalen griber dig straks, og efterhånden som sangen skrider frem, intensiveres den,” siger producenten til Billboard. “Jeg vidste, at jeg var nødt til at matche vokalens energi og blive vild med produktionen. Der er øjeblikke i sporet, som du ikke kan lade være med at blive hyped over, fordi kombinationen af ​​rå følelser og råproduktion ubestrideligt slår dig i ansigtet . ”

Du kan blive slået i ansigtet ved at lytte til “Moder Afrika” nedenfor. Her taler TroyBoi om sangens oprindelse, hvordan sporet samler penge til et godt formål og hans egen oplevelse som sort kunstner i dansescenen.