December 5, 2022
Avicii vækker en ny dansemusikstil

Avicii vækker en ny dansemusikstil

Som legenden siger, var dansemusiksamfundet ikke alt, hvad der stak på Aviciis single “Wake Me Up” fra 2013.

Publikum buede berømt på sporet, da den svenske producent debuterede på Miami’s Ultra Music Festival i 2013. (De, der var i mængden for det sæt, beskriver øjeblikket som “akavet.”) Da “Wake Me Up” kom op i en afslappet samtale. under frokosten med en publicist i den samme æra, sagde publicisten, at hun lagde sin finger ned i halsen og lod som om hun skulle kaste op.

Faktisk var der mange følelser med det bluegrass-inspirerede dansespor. Ved at smelte sit lyse, massive og pop-skæve mærke af EDM med straight-up country vred Avicii nogle og forvirrede mange, da han skubbede den engang underjordiske verden af ​​elektronisk musik ikke bare længere ind i mainstream, men længere ind i genrer, som mange troede det havde ingen forretning med.

Men mens purister kollektivt løftede øjenbrynene, da de hørte et dråbe gengivet fra stregedans, fungerede “Wake Me Up”. Producenten født Tim Bergling vidste det fra det øjeblik, han og hans medmusikere gik på scenen efter den tilsyneladende katastrofale Ultra-præstation.

“[Tim] var som:” Du skal ikke bekymre dig om det. De forstår senere, ”sagde samarbejdspartner Salem Al Fakir om øjeblikket. “Og det gjorde de.”