December 5, 2022
Tiësto deler fotos af sin nyfødte datter: ‘Hun giver mig følelser, jeg aldrig vidste, at jeg havde’

Tiësto deler fotos af sin nyfødte datter: ‘Hun giver mig følelser, jeg aldrig vidste, at jeg havde’

Tiësto har været produktiv under karantæne og droppet sit nyeste samarbejde, en datter, i denne uge.

“Sig hej til min datter Viola Margreet Verwest,” skrev den hollandske producent torsdag (12. november) på Twitter. “Hun giver mig følelser, som jeg aldrig vidste, at jeg havde i mig. Og hendes mor er en rigtig mester. Hvordan kan du se så smuk ud efter fødslen ?!”

Fødselsmeddelelsen blev ledsaget af fotos af Tiësto, der holdt sit førstefødte barn sammen med et billede af hans kone Annika Backes sov med Viola på brystet. Danseveteranen giftede sig med modellen i september sidste år ved en ceremoni i Utah-ørkenen.

Babynyhederne bragte en kavalkade af jubel fra dansemusiksamfundet. “Velkommen til klubben! Glad for dig !!!” Dada Life svarede. “Wow wow wow, tillykke til jer begge!” skrev Laidback Luke, mens Tritonal skrev: “u voksende bror! Velkommen til Dad-Hood, vi kæmper med det LIV!”